Vaardigheids graad

Basis kennis

1 ster
Ik heb verschillende projecten met dit programma gedaan.
2 sterren
Ik heb mij meer verdiept in het programma.
3 sterren
Sterke kennis over het programma
4  sterren
Ik kan helemaal met het programma werken
5 sterren

Vanuit school

Adobe photoshop

Adobe Photoshop is een grafisch programma ontwikkeld door Adobe voor het met de computer bewerken van foto's en ander digitaal beeldmateriaal. Het is een programma om rasterafbeeldingen mee te bewerken.

Adobe lightroom

Adobe lightroom is een programma gemaakt om je foto's te organiseren, bewerken en voor te bereiden voor print.

Adobe indesign

Adobe InDesign is een desktoppublishingprogramma (dtp) voor het opmaken van pagina's voor drukwerk en digitale publicaties.

Adobe premiere pro

Adobe Premiere is videobewerkingssoftware die kan worden gebruikt door een video-editor die snel en gemakkelijk video's wilt bijsnijden, aanpassen, of van effecten wilt voorzien.

Adobe audition

Audition is een uitgebreide toolset voor onder andere meerdere tracks, golfvormen en spectrale weergave, waarmee je audiocontent kunt creëren, mixen, bewerken en herstellen.

Adobe after effects

After Effects is een hoogwaardig en professioneel videobewerkingsprogramma dat ook in de professionele film- en televisiebranche wordt gebruikt. Je kunt er montages mee maken, animaties mee toevoegen en bovenal de meest bijzondere speciale effecten mee toevoegen.

Adobe animate

In Animate werk je met zelf animaties ontwerpen, uitvoeren en klaarzetten voor websites of digitale publicaties.

Davinci resolve

DaVinci Resolve is een videobewerkingsprogramma voor kleurcorrectie, kleurgradatie, visuele effecten en audiopostproductie.

Arduino

Arduino is een opensource-computerplatform bedoeld om het werken met microcontrollers (sensoren) eenvoudig te maken. Dit platform is bedoeld voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars, elektrotechnici, elektronici en iedereen die geïnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten.

Isadora

Ongeacht of je een kunstenaar, een ontwerper, een technicus of een student bent en je video, audio en andere media wilt samenvoegen, ISADORA staat klaar om jouw creatieve impulsen te ondersteunen. Onze software combineert de videobewerkings- en audioprocessor van een mediaserver met een uiterst flexibele visuele programmeeromgeving om een ongelooflijk veelzijdig platform voor media-afspelen te creëren.

Processing

Processing is zowel een programmeertaal als een programmeeromgeving. In feite is Processing een vereenvoudigde versie van de programmeertaal JAVA.

TouchDesigner

TouchDesigner is een op nodes gebaseerde visuele programmeertaal voor real-time interactieve multimedia-inhoud, ontwikkeld door het in Toronto gevestigde bedrijf Derivative. Het is gebruikt door kunstenaars, programmeurs, creatieve codeurs, softwareontwerpers en performers om optredens, installaties en vaste media-werken te creëren.

Vanuit werk

ZettleZettle is een programma die gelinkt is aan een pinautomaat. In de applicatie kan je je producten toevoegen (het is een soort kassasysteem). Zettle werkt via paypal.

Zettle

Zettle is een programma die gelinkt is aan een pinautomaat. In de applicatie kan je je producten toevoegen (het is een soort kassasysteem). Zettle werkt via paypal.

Bol.comBol.com is een grote webwinkel. Ik heb veel met het verkopen op bol.com gewerkt

Bol.com

Bol.com is een grote webwinkel. Ik heb veel met het verkopen op bol.com gewerkt

WordpressWordPress is een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden.

Wordpress

WordPress is een programma waarmee je een website, blog of webshop kunt bouwen en onderhouden.

WebflowWebflow is een modern CMS ‘no-code’ platform om professionele websites op maat te bouwen.

Webflow

Webflow is een modern CMS ‘no-code’ platform om professionele websites op maat te bouwen.